Vår historie

Januar 2018 startet Leif Tore & Ingrid Jæren Caravanservice. Selskapet hadde langsiktig mål om å kunne levere topp kvalitet og best pris på service og ettermarked. Fokus første driftsår var salg av deler til ettermarked og service på fastliggende campingvogner eventuelt vogner og bobiler som er på vinterlagring.

Vi har nå kommet videre i vår utvikling, og har nå blitt et AS firma.


I Januar 2019 startet vi verksted og butikk på Lye. Her har vi gjort flere større reparasjoner, spesiellt fuktreparasjoner. Vi ble også forhandler for Camp-let fra Isabella.


I Februar 2020 så begynte vi å satse mer på nettbutikken vår Campingkupp.no for å gjøre det enklere for alle å finne det de leter etter til campinglivet og reservedeler til sin campingvogn, bobil eller Camp-let.  


I April 2020 ble vi forhandler for Solifer og Polar. I "Norgesferien" 2020 så strakk vi oss langt for å levere nye vogner og Camp-let'er fort slik at nye campere kunne nyte Norge i ferien under corona-krisen.


Høst 2020 så tre-doblet vi lokalet vårt ved å flytte til et 2-etasjers bygg på Figgjo. Med stort verksted i underetasjen og stor utstillingshall + butikk i 2. etasje med stort uteområde så var vi klar for nye utfordringer.